img
Skin Care Center nieuwsbrief Skin Care Center nieuwsbrief Skin Care Center nieuwsbrief Skin Care Center nieuwsbrief Skin Care Center nieuwsbrief Skin Care Center nieuwsbrief
img
Hiep hiep hoera,
Skin Care Center bestaat 15 jaar!
En dat gaan we vieren! Zaterdag 10 november a.s. is de kick-off van ons feestelijke jubileumjaar. We starten met niet te missen acties op deze zaterdag, maar ook de rest van het komende jaar zal in het teken staan van dit jubileum. Dus houd je e-mail en onze Instagrampagina goed in de gaten voor alle leuke aanbiedingen.

We hopen je zaterdag de 10de te mogen ontvangen, graag tot dan!
img
15% korting op onze producten
Altijd weer fijn, deze kortingsactie. Heerlijk shoppen met 15% korting op:

De producten van ons topmerk Dermalogica.
(Uitgezonderd de nieuwe geschenkverpakkingen)

Alle make-up producten van Jane Iredale, inclusief de nieuwe, prachtige lipsticks!

De gehele collectie van OPI, dus van de nieuwste collectie nagellak tot remover tot je verzorgende voetcrème.

Het Advanced Nutrion Programme, ons uitgebreide supplementen programma voor je huid.

En natuurlijk onze wimper- en wenkbrauwproducten van Revitalash en de zelfbruiningslijn van Vita Liberata voor gezicht en lichaam. 
Koop 5 behandelingen en
ontvang de 6e gratis
Inmiddels dé succesformule van Skin Care Center.
Betaal direct 5 behandelingen en ontvang de 6e helemaal gratis.
De enige voorwaarde is, dat je ze binnen een jaar gebruikt.
img
OPI
Start nu met het gebruik van OPI en deze winter zijn jouw handen zeker niet droog, schraal of ruw. Daarnaast zijn je nagels steviger dan ooit! Laat OPI-professional Nicole jouw handen pamperen en krijg advies over hoe je ze het beste kan verzorgen. Deze promotiebehandeling kost € 15,00. Deze kosten komen te vervallen bij aankoop van OPI producten.
Ja, ik schrijf mij in voor de OPI promotiebehandeling
Dermalogica FaceFit
Wil jij een gezichtsbehandeling van 10 minuten die een spectaculair resultaat geeft? Maak dan een afspraak bij Dermalogica Expert Femke en laat je verbazen hoe Dermalogica’s nieuwste peeling jouw huid kan laten stralen in slechts 10 minuten! Deze promotiebehandeling kost € 15,00. Deze kosten komen te vervallen bij aankoop van Dermalogica producten.
Ja, ik schrijf mij in voor de Dermalogica promotiebehandeling.
Make-up advies
Make-up artist Inge van Jane Iredale kent alle tips en tricks om jou nog mooier te maken. Én ze heeft de 15 nieuwe kleuren lipsticks bij zich! Omdat we ze zelf al hebben mogen testen, weten we dat je deze super fantastisch gaat vinden. Deze promotiebehandeling kost € 15,00. Deze kosten komen te vervallen bij aankoop van Jane Iredale producten. 
Ja, ik schrijf mij in voor een make-up sessie met Inge.
img
Huidscan
Skin Care Center is sinds kort de trotse eigenaar van hét nieuwste huidscan apparaat de OBSERV 520. Een geweldig high tech hulpmiddel om dieper in je huid te kijken. Zo kunnen we nog beter zien wat je huid nodig heeft en wat producten en behandelingen voor jou kunnen doen. Ook ideaal als je een huidverbeterende kuur start om voor en na foto’s te vergelijken. De OBSERV huidscan gaan wij kosteloos aanbieden voor al onze klanten. Maar wil je één van de eerste zijn, schrijf je dan nu in! Emaillink: Ja, ik schrijf mij in voor een huidscan met de OBSERV 520.   
Ja, ik schrijf mij in voor een huidscan met de OBSERV 520.
img
Anouk Nail Design
Sinds deze maand hebben we een nieuwe collega in ons midden. Anouk verzorgt op dinsdag en vrijdag de OPI GelColor manicure met Nail Design. Denk nu niet meteen aan hysterische toestanden, maar aan echt design. Natuurlijk kun je bij haar ook terecht voor een perfect gelakte single color. Check haar Instagram voor haar werk Anouknailedit
Boek nu je afspraak
img
Webshop
Heb je helaas geen tijd om langs te komen, dan kun je je Dermalogica en Advanced Nutrion Programme producten bestellen via onze webshop. Je ontvangt dan 15% korting door het invoeren van de actiecode Hoera

Kom je zelf de webshopproducten afhalen in de winkel op een door jou gewenst tijdstip, dan ontvang je een leuk kadootje. De actiecode is alleen geldig op zaterdag 10 november a.s. van 9.00 t/m 23:59 uur.

Wil je iets van onze andere merken bestellen, dan kun je dat in het opmerkingenvak noteren. Houd er rekening mee dat de verzendtijd iets langer kan zijn dan dat je van ons gewend bent.  
Ga naar de webshop
Skin Care Center nieuwsbrief Skin Care Center nieuwsbrief
img
Nieuwe gezichtsbehandeling van Dermalogica: Pro Power Peel
Tijdens de Dermalogica Pro Power Peel behandeling werken we met natuurlijke zuren die de bovenste lagen van de huid verwijderen. Op deze manier stimuleren we de celvernieuwing en halen we een frisse, egale, gladde huid naar boven.

We gebruiken verschillende natuurlijke zuren en hoogactieve ingrediënten die een diepwerkend en verbeterend effect op de huid hebben. Deze verschillende formules kunnen we binnen een behandeling toepassen door laag op laag te werken. Hierdoor pakken we in één keer meerdere huidzorgen aan.

Voor een optimaal resultaat adviseren wij een behandeling eens in de 2 tot 4 weken. Let op: dit is een zeer intensieve peeling die wij alleen aanbieden aan huidbewuste en Dermalogica gebruikende klanten.                    
Ja, ik schrijf mij in voor een intakegesprek voor de Pro Power Peel
Skin Care Center nieuwsbrief
Contact
Skin Care Center
Klein Lombardje 2
5211 HJ 's-Hertogenbosch
073 612 0078
info@skincarecenter.nl
www.skincarecenter.nl
Powered by Ton Bartels ©