Huidveroudering

Naarmate je huid ouder wordt, vertoont ze steeds meer tekenen van veroudering. Slechts 20% daarvan wordt veroorzaakt door het natuurlijke verouderingsproces. Dat betekent dat maar liefst 80% wordt veroorzaakt door externe factoren, zoals voeding, milieuverontreiniging, roken, stress en zon. Je kunt er dus zelf heel veel aan doen om je huid te verjongen of een ‘jonge’ huid te houden.

Verouderingsprocessen

De laatste jaren zijn wetenschappers steeds beter gaan begrijpen hoe de biochemische processen in de huid werken. Dit zijn ook processen die het huidverouderingsproces versnellen met als gevolg rimpels, hyperpigmentatie en verslapping. Ze verminderen het herstelmechanisme van je huid, dragen bij aan de afbraak en verminderde aanmaak van collageen en zijn verantwoordelijk voor verlies aan elasticiteit.

Dermalogica’s Age Smart producten zijn speciaal geformuleerd om bovenstaande reacties aan te pakken. Door middel van een Face Mapping huidanalyse kun je precies te weten komen wat je huid nodig heeft.

Bij Skin Care Center bieden wij tevens exclusieve, hoogwaardige behandelingen aan, die een wezenlijke bijdrage leveren aan de verbetering van jouw huid. Deze resultaten behalen wij door het gebruik van producten met een hoge dosis werkzame ingrediënten, in combinatie met hightech apparatuur. Maak ook eens kennis met Megapeel, Omnilux Lumière en IPL voor je huid. Dat kan in combinatie met een gezichtsbehandeling of in kuurverband. Je zult versteld staan van het resultaat!

Maak snel een afspraak of loop eens bij ons binnen voor meer informatie.

Slaap de tekenen van huidveroudering weg


Maak een afspraak