Nieuw bij Skin Care Center! IonActive Power Treatment Expert Strength

De IonActive Power Treatment van Dermalogica is een 45 minuten durende gezichtsbehandeling, waarin geavanceerde ingrediënten je huid worden ingesluisd. Dit gebeurt met ionthoforese, het door de huid toedienen van werkzame stoffen door middel van zwakke stroom. Dit wordt gecombineerd met de kracht van aanraking en personalisatie. De behandeling maakt het mogelijk om huidverbetering op het hoogste niveau te bieden, doordat de behandeling volledig is aan te passen aan je huidconditie.

IonActives

IonActives zijn elektrisch geladen ingrediënten, die in combinatie met de apparatuur diep in de huid kunnen worden gesluisd. De IonActives bevatten hoge concentraties krachtige, actieve ingekapselde ingrediënten. Het inkapselen van ingrediënten heeft als voordeel dat ze makkelijk door de huid worden opgenomen. Daarnaast is iedere IonActive geformuleerd om een specifieke huidconditie aan te pakken. Er zijn vier IonActives:
Retinol 1% IonActive: verstevigt de huid en vermindert tekenen van huidveroudering
Oligopeptide IonActive: verheldert de huid en gaat hyperpigmentatie tegen
Niacinamide IonActive: vermindert en voorkomt onzuiverheden
Hyaluronzuur IonActive: hydrateert de gedehydrateerde en/of gevoelige huid

Gelloids

Gelloids zijn een mix tussen een masker en een massagecrème. Er is een Exothermische en Endothermische Gelloid ontwikkeld. Deze Gelloids worden in een laag over de IonActive aangebracht om vervolgens ingemasseerd te worden en als ‘seal laag’ op de huid te blijven liggen. De Exothermische Gelloid zorgt daarbij voor een verwarmende werking op de huid, terwijl de Endothermische Gelloid een verkoelend effect heeft.

Mag ik de IonActive Power Treatment ondergaan?

Een Dermalogica huidexpert zal aan de hand van een Face Mapping huidanalyse bepalen of jouw huidconditie geschikt is voor de IonActive Treatment. Daarnaast gelden de volgende contra-indicaties:

  • Het gebruik van Isotretinoine (RoAccutane) of gebruik daarvan in de afgelopen 6 maanden
  • Het gebruik van botox of andere injectables in de 5 dagen voor de behandeling
  • Het gebruik van Retin-A, Renova, Adapalene of een ander medisch voorgeschreven exfoliërend product (Minimaal twee weken voorafgaand aan de behandeling met deze medicatie stoppen.)

Contra-indicaties bij Retinol 1% IonActive:
  • Zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven
  • Binnen 72 uur vóór of na harsen van (delen van) het gelaat
  • Een zeer gevoelige, beschadigde of zonverbrande huid

Hoe vaak kan ik de IonActive Power Treatment doen?

Voor de beste resultaten met IonActive Power Treatment wordt, afhankelijk van de huidconditie, een kuur van drie tot zes behandelingen geadviseerd. Je Skin Care Center huidexpert kan een op maat gemaakt behandelplan voor je opstellen, zodat je weet wat het beste geschikt is voor jouw huid. De IonActive Power Treatment kun je namelijk ook afwisselen met de BioSurface Peel.

45 minuten IonActive Power Treatment 85,00
Kuurpakket*    
3 maal 45 minuten IonActive Power Treatment
Inclusief toilettasje met Dermalogica miniaturen
255,00
6 maal 45 minuten IonActive Power Treatment
Inclusief Dermalogica Skin Kit naar keuze
510,00
* De kuur dient binnen de 3 en 12 weken te worden afgenomen. De gratis Dermalogica producten en de korting op de producten worden gegeven bij directe betaling van de kuur.