Menu

Stel zelf je ideale behandeling samen

Wij zijn gespecialiseerd in huidverbeterende gezichtsbehandelingen, maar je kunt uiteraard ook bij ons terecht voor een huidverzorgende behandeling. Bij Skin Care Center bepaal je zelf hoe lang een gezichtsbehandeling duurt en waaruit deze bestaat. We beginnen de gezichtsbehandeling altijd met een reiniging en een analyse van je huid. Vervolgens kun je in het menu kiezen wat je wensen zijn.

Natuurlijk geven wij je tips en adviezen over wat het beste geschikt is voor jouw huid. Lekker ontspannen terwijl je skin coach je huid reinigt, analyseert en verwent met een scrub, masker en een massage. In de tijd die je reserveert, kun je ook bijvoorbeeld je wimpers laten verven en je wenkbrauwen laten epileren. Zonder extra kosten achteraf! Met een verzorgde en frisse huid verlaat je weer de salon.

Wil je echt intensief aan de verbetering van je huid werken, kies dan voor één van onze exclusieve, huidverbeterende behandelingen.

In onderstaand menu kun je aanvinken welke onderdelen jij graag in je gezichtsbehandeling wil hebben. Zo weet je precies hoeveel tijd we nodig hebben voor jou op maat gemaakte behandeling. Je kunt dit formulier uitprinten als geheugensteuntje.

Reiniging

Oppervlaktereiniging van gezicht, hals en decolleté

Facemapping

Huidanalyse om je huidtype en huidconditie te bepalen

Peeling

Verwijderen van dode huidcellen

Dieptereiniging

Verwijderen van onzuiverheden

Functionele extra’s

Oppervlaktereiniging van gezicht, hals en decolleté

Masker

Voor verbetering van je huidconditie

Gezichtsmassage

Ter ontspanning, versteviging en kalmering

Lichaamsmassage

Te combineren met een behandeling van je gezicht en hals

Afsluiten van de behandelingKun je niet kiezen? Onze skincoaches zullen in overleg met jou de beste behandeling voor jouw huid samenstellen.