Stralend mooi

De MicroSkinPolisch wordt uitgevoerd met high-tech apparatuur. Het is een combinatie van microdermabrasie, low level laser therapy en skin polishing.

Door deze technologieën te combineren, kunnen wij een complete behandeling aanbieden die vooral in kuurvorm effectief is bij kleine rimpeltjes, grove poriën of acnélittekens. De MicroSkinPolish is ook zeer geschikt voor mensen die hun gezicht, hals of decolleté een flinke opfrisser willen geven.

Iedere behandeling wordt volgens de volgende drie stappen uitgevoerd:
Stap 1: Door middel van microdermabrasie wordt een zeer dun laagje van de huid geslepen. Bij deze vorm van dieptereiniging worden de dode huidcellen verwijderd en wordt de huid tegelijkertijd opengesteld voor actieve werkstoffen.
Stap 2: Met behulp van low level laser therapy wordt de huid met een laser behandeld. Hierdoor worden hoogwaardige actieve werkstoffen zoals hyaluronzuur, vitaminen en anti-oxidanten extra diep in je huid opgenomen.
Stap 3: Bij de derde stap, skin polishing, wordt je huid als het ware gepolijst. Daardoor wordt deze beschermd tegen schadelijke, externe invloeden en gaat ze weer stralen.