Whatsapp

Wat is de beste huidverbeterende gezichtsbehandeling?

Wat is de beste huidverbeterende gezichtsbehandeling? Heb je last van pigmentvlekken, grove poriën, acne of wil je je huid verjongen of verstrakken? Dan is het in de meeste gevallen effectief om te kiezen voor een huidverbeterende gezichtsbehandeling. Deze behandelingen werken dieper in de huid waardoor je meer resultaat behaalt. Het nadeel van deze behandelingen is dat je huid vaak gevoeliger wordt voor de zon. Het najaar en de winter zijn daarom de perfecte seizoenen om dit soort behandelingen te ondergaan, aangezien de zonkracht dan een stuk minder is. Maar welke behandeling kies je dan? Wij nemen je in deze blog mee in onze meest favoriete huidverbeterende behandelingen.

 

Wat is het verschil tussen huidverzorging en huidverbetering?


Huidverbetering

Je leest tegenwoordig veel over huidverbetering. Het is met de technieken en ingrediënten van tegenwoordig namelijk mogelijk om je huid zichtbaar te verbeteren. Deze verbetering kunnen we bij Skin Care Center zelfs meten door middel van een huidscan. Wanneer je kiest voor huidverbetering kies je voor ingrediënten in skincare producten en apparaten die processen in je huid veranderen. Denk bijvoorbeeld aan het stimuleren van collageen aanmaak. Met bepaalde ingrediënten en behandelingen kunnen we de cellen die verantwoordelijk zijn voor de aanmaak van collageen activeren en stimuleren. Hierdoor produceert je huid meer collageen en worden rimpels en fijne lijntjes zachter en je huid steviger. 


Huidverzorging

Het verzorgen van je huid kan ook door middel van skincare producten. Deze producten komen minder diep in de huid. Ze hydrateren en verzorgen de huid en zorgen ervoor dat deze mooi blijft. Heb je bijvoorbeeld een hele gevoelige huid dan is het raadzaam om eerst de huid goed te verzorgen, voor er ingrediënten worden ingezet om de huid te verbeteren. 


De beste huidverbeterende gezichtsbehandelingen

Maar wat zijn nou de beste huidverbeterende gezichtsbehandelingen? We hebben onze favoriete behandelingen voor het komende seizoen op een rijtje gezet:

 

Zeg je huidverbetering, dan zeg je MicroNeedling. En wil je dan voor het beste van het beste, dan kies je voor MicroNeedling met SkinPen. SkinPen maakt kleine microkanaaltjes in de huid door middel van kleine, steriele naaldjes. Deze behandeling activeert het natuurlijke herstelproces diep in de huid. Hierdoor wordt collageen en elastine aangemaakt. De huid wordt steviger, voller en de huidteint egaler, frisser en stralender. Wil je graag een anti-aging behandeling dan kies je dus voor SkinPen. Een kuur van 3-6 behandelingen per jaar zorgt ervoor dat je huid tot wel 300 (!) dagen collageen blijft aanmaken. Wij adviseren daarom (mits je huid het aankan) om ieder jaar in ieder geval 1 kuur SkinPen te ondergaan. Wil je meer lezen over het belang van collageen aanmaak? Klik dan hier.

Voor welke huidzorgen is SkinPen geschikt? 
(acné) littekens, fijne lijntjes, rimpels, milde rosacea, couperose, pigmentvlekken, doffe huid, grove huidstructuur, vergrote poriën, verslapte huid.
  HydraFacial is dé behandeling als je in korte tijd je huid zichtbaar wilt verbeteren. Deze behandeling combineert een diepe reiniging met het insluizen van actieve werkstoffen, afgestemd op de behoefte van je huid. HydraFacial is tevens ook erg geschikt als voorbereiding op bijvoorbeeld een SkinPen kuur. Doordat HydraFacial in 3 behandelingen de gezondheid van je huid enorm verbetert, behaal je meer resultaat uit andere huidverbeterende gezichtsbehandelingen. Na deze behandeling is je huid schoon, glad en heeft een prachtige glow! 

Voor welke huidzorgen is HydraFacial geschikt? 
fijne lijntjes, rimpels, onzuivere huid, doffe huid, grove huidstructuur, vergrote poriën.
  Een nieuwe behandeling dit najaar bij Skin Care Center en we zijn enorm enthousiast dat we deze topper aan ons assortiment mogen toevoegen. De resultaten uit onze testperiode liegen er namelijk niet om. We combineren in deze behandelingen ‘the best of both worlds’ met HydraFacial en MicroNeedling. Na deze behandeling is je huid niet alleen ultra schoon en glad, maar is ook de collageenaanmaak in de diepere lagen geactiveerd én heb je een prachtige glow. Do we need to say more? 

Voor welke huidzorgen is HydraFacial x MicroNeedling geschikt? 
(acné) littekens, fijne lijntjes, rimpels, pigmentvlekken, doffe huid, onzuivere huid, grove huidstructuur, vergrote poriën, verslapte huid.
  Heb je na de zomer last gekregen van ontsierende pigmentvlekken? Of zijn ze (weer) naar de oppervlakte gekomen? Dan is Meline de meest geschikte behandeling voor jouw huid. Samen met jouw Skin Expert ga je een jaar lang jouw pigmentcellen ‘trainen’. Dit betekent dat we ze leren om minder actief pigment aan te maken. Het traject bestaat uit diverse intensieve behandelingen, waaronder chemische peelingen en microneelding en een huidroutine thuis met me-line producten die het proces ondersteunen. Meline is het enige merk dat pigmentvlekken soms tot wel 99% kunnen verwijderen. Tip: Begin in het najaar zodat je voor het voorjaar de meest intensieve periode al achter de rug hebt.

Voor welke huidzorgen is MeLine pigmentbehandeling geschikt?
Meline kan worden ingezet bij iedereen die last heeft van pigmentvlekken. We adviseren wel altijd een vrijblijvend intakegesprek te plannen zodat we eventuele contra-indicaties kunnen uitsluiten.
 
  • Dermalogica Melano-pro (in te boeken vanaf 1 oktober)
Wil je graag je pigmentvlekken verhelderen maar klinkt Me-line te intensief? Kies dan voor Dermalogica Melano-pro. Deze nieuwe behandeling is sinds dit jaar toegevoegd aan het Dermalogica programma en helpt je huid in 6 weken zichtbaar te ontdoen van pigmentvlekken. Het traject bestaat uit 1 behandeling waarna je thuis 6 weken lang aan de slag gaat met bijbehorende producten thuis. Jouw huid is extra gevoelig voor zonlicht en dus is het najaar het meest geschikt moment om deze behandeling te ondergaan. 

Voor welke huidzorgen is Dermalogica Melano-pro geschikt?
Voor iedereen die last heeft van pigmentvlekken.
  Ben jij een échte Environ fanaat en wil je graag dit najaar dieper werken op het verbeteren van je huid? Kies dan voor Cool Peel. Cool Peel is een chemische peeling die op een gecontroleerde manier in de huid zakt. Hierdoor heb je alleen de voordelen van een diepe peeling. Je huid voelt direct na de behandeling glad aan en ziet er fris uit. Dieper in de huid zijn groeifactoren geactiveerd die op hun beurt zorgen voor nieuw collageen. TIP: vraag je Skin Expert naar een ondersteunende Environ peeling voor thuis zodat je nog meer resultaat behaalt! 

Voor welke huidzorgen is Cool Peel geschikt?
Cool Peel is geschikt voor iedereen ten minste 3 weken de producten van Environ thuis gebruikt. Er zijn diverse peelings en jouw Skin Expert kijkt altijd welke het beste past bij jouw wensen.

 

Huidverbetering in kuurvorm

Natuurlijk is 1 behandeling al effectief. Maar wil je echte resultaten dan adviseren we je iedere behandeling altijd 3-6 keer te herhalen. Afhankelijk van de behandeling is dit gemiddeld eens per 4-6 weken. Kies je voor je behandeling in kuurvorm dan ontvang je 10% korting wanneer je de kuur aankoopt.

 

Een goede huidroutine is een must bij huidverbetering

Zoals we in het begin van deze blog al vertelden is je huid na bovenstaande behandelingen altijd extra gevoelig voor de zon. Maar ook in het algemeen kan je huid even tijdelijk wat gevoeliger zijn. Een goede basisverzorging voor thuis is daarom een must. Jouw Skin Expert adviseert je daarom altijd hoe jij thuis de mooiste resultaten uit je behandelingen haalt. 

Vergeet niet: de beste behandeling is de behandeling die past bij jouw huidzorg of huidwens. Weet je niet goed welke behandeling dit is? Laat je dan adviseren door een van onze Skin Experts.We zijn enorm benieuwd welke kuur jij dit najaar ondergaat en kijken er naar uit om je hiermee te helpen en samen fantastische resultaten te behalen! 
Onze klanten vertellen
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
.